A więc dzisiaj dokładnie przetestowałem paczkę i o to co mogę powiedzieć. Paczka tak jak po włączeniu w domu, na sali również odezwała się z konkretnym dołem, ale zwartym nie przymulającym, ma też sporo więcej przestrzeni( w porówaniu do ppc), ale co za tym idzie żeby porządnie drżała to trzeba ją trochę rozkręcić. Na flashbacku zrobiłem sobie loopa i przekładałem paczki, mój fatboy oraz MG 2x12 na 1x v30 i manowarze. MG było ciemniejsze i miało trochę bardziej piaszczystą górkę, moja była bardziej zbalansowana w całym paśmie. Muszę jednak przyznać, żę MG wcale nie było jakoś dużo gorsze tylko po prostu inne . Następnie zrobiłem sobie teścik pod mikrofonem( Shure 57), nie potrafię niestety ustawiać mikforonu, więc po prostu jeździłem zarówno przy jednym jak i drugim głośniku. Jeżeli na koncercie miałbym mieć mikrofon pod jeden głośnik to chyba jednak wybrałbym v30, Creamback też jest fajny, ale bardziej jako uzupełnienie. Oczywiście tak jak wspomniałem, nie byłem w stanie odwzorować ustawienia mikrofonu z jednego głośnika do drugiego, tym bardziej, że nie wziąłem latarki żeby dokładnie znać położenie głośnika. Jednak v30 szybciej znalazłem całkiem satysfakcjonujące brzmienie.
Przesyłka wychodzi 42 funty także całość kosztuje miej więcej tyle co buzarro. Paka wyszła w piątek u mnie była w środę, także szybka sprawa.
Czy paczka jest warta swojej ceny? Ja jestem jak najbardziej zadowolony. Oprócz tego MG, które jest tańsze nie ogrywałem na niczym innym mojego rigu także nic więcej powiedzieć nie mogę.