Autor Wątek: Wielka Kolekcja Komiksów Marvela  (Przeczytany 4841 razy)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Ilustronnicowe są te komiksy? Bo cena 30 PLN jest dość zaporowa...
EDIT: Jeszcze lepiej - 40, 30 kosztuje tylko drugi...
« Ostatnia zmiana: 09 Gru, 2012, 00:47:59 wysłana przez gizmi7 »

Offline Dale Cooper

• American Pro Hater
  • Pr0
    • CTG TV
Zaporowa to jest cena jednego tomu mrocznej wieży - 80 zł :P

http://www.kolekcjakomiksow.pl/opis.php
mniut i piah

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Ale mroczna wieża ma z dobre 250 stron, a te pewnie mniej niż setkę :(
E tam, i tak wszystkie swoje komiksy rozdałem rodzinie i teraz oglądam tylko na tablecie/komputerze. Gdyby kosztowały po 15, max 2 dychy od tomu, to mógłbym zbierać tak dla samego hobby, ale 40 to IMO cwaniackie wykorzystywanie rosnącego ostatnio z powrotem zainteresowania komiksami.

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
Popsuję Wam zabawę, ale skoro temat jest o Marvelu, to wrzucę. przez chwilę miałem grubą rozkminę, czy nie do "co was ostatnio zszokowało", ale przecież tam teraz takie poważne i dorosłe tematy :P

Eat shit and die! ;D

Offline Turgon

• Gaduła
Popsuję Wam zabawę, ale skoro temat jest o Marvelu, to wrzucę. przez chwilę miałem grubą rozkminę, czy nie do "co was ostatnio zszokowało", ale przecież tam teraz takie poważne i dorosłe tematy :P

Eat shit and die! ;D
Tylko co tam robi KISS :O?
Ssiecie.

Offline wiaderny

• Użytkownik
Ja zamawiając prenumeratę, zapomniałem podać nr domu ( :facepalm:), ale ku mojemu zdziwniu, za niecałe 2 minuty zadzwonił do mnie telefon z wydawnictwa, że zamówienie jest juz gotowe do wysyłki (!) ale za cholerę nie mogą sie doczytać nr domu :D Jednym słowem bardzo dobre podejście to klienta. No i dla zamawiających prenumeratę co jakiś czas mają być jakieś dodatki typu kubek, torba, itd.