Troche zwlekałem z NGD ale skoro doszedł wczoraj nowy tele to postanowiłem wrzucić
Ten czarnuch(bez podtekstu) z lewej to meksykański standard z 2010 roku ze zmodyfikowaną elektroniką. Kupiłem go z EMG 81/60 a po paru graniach wsadziłem tam AHB1. Przy okazji "wyprostowałem" otwór na humba pod mostem bo lutnik ktory to robił trochę spieprzył temat i pickup siedział krzywo w ramce. Ale już jest git:) Stan gitary świetny. Kurwi cudnie - ciemne przetworniki z jasnym woodem zajebiście się przebijają:)
Ten egzemplarz będzie wykorzystywany przy najbliższych nagrywkach nowego EP Morona - facebook.com/moronhc
Ten krem z prawej to meksykański standard z 2006 roku. Modyfikacji tu jest sporo: Przystawki fender texas, klucze blokowane fendera, 4 warstwowa płytka, siodełko graphtech, mostek + siodełka graphtech, potencjonometry CTS i FENDER TBX Tone Control, 4way switch. Na razie ogrywałem tylko na GuitarRigu i w sklepie na tubemeisterze - jest banan na twarzy

Ten egzemplarz będzie wykorzystywany tu: facebook.com/killingsilencepl
Próbek mi się nie będzie chciało na razie nagrywać, może coś z jakiegoś koncertu wrzucę czy jak;) np to.
(tutaj czarnuch w lżejszym klimacie jeszcze).
A teraz foty: