Autor Wątek: PS3 czy Xbox 360 ??  (Przeczytany 7762 razy)

Offline mlodysatan

• Pr0
  • Graj to co czujesz, to jest najlepsze !
    • KOZI RECORDS
Odp: PS3 czy Xbox 360 ??
« 04 Wrz, 2010, 19:51:56 »
Mlodysatan - a może po prostu Dexowi pasuje właśnie pad od ps3? Kwestia własnych preferencji. Dla mnie też jest w chooj wygodny. Jak możesz komuś wmawiać że pad jest niewygodny i nienaturalnie kciuk leży, jak jemu to pasuje :D
Rozumiem - gry ale kwestia pada jest do osobistego rozpatrzenia.
Ja tez to rozumiem, ale hmm Dex piszac ze pad do Xklocka to jakies nieporozumienie to dla mnie jest to nieporozumienie. Kazdy gra na czym chce i na jakim padzie chce :) Dlatego to skomentowalem :) BTW z ciekawostek ma wyjsc przejsciowka dla padow do xklocka zeby je podlaczac do PS3 !

Co prawda to prawda ze xboxy sie walily dosc czesto i dlatego gwarancja z 24 miechow jest na 36. Lecz PS3 tez jest awaryjna choc mniej to fakt , ale tez jest. Dlatego poprsotu nie wazne co sie kupi wazne jak sie to szanuje, gdzie to lezy (nie stoi ! bo najlepiej zeby konsolki lezaly sobie ! ) itd itd. Teraz w tzw SLIMACH jest poprawiona wentylacja.

Co do serwisowania. Firma SŁONY daje nam rok gwarancji na konsolę ! Ot co ! W dodatku często się zdarza że jak oddajemy konsolę do naprawy to gnije w serwisie przez miesiąc (wiem z własnych i częstych doświadczeń).
XBOX ! Panowie moim zdaniem lux :) Przyjedzie kurier wezmie ja od nas i przywiezie znów do domciu. Lecz jeden zonk czasami na infolini polskiego to nie znaja :D
A tak na zakonczenie. pamietajcie ze to jest tylko elektronika wiec zawsze sie spierdoli cos :)