Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 504827 razy)

Offline mlodysatan

• Pr0
  • Graj to co czujesz, to jest najlepsze !
    • KOZI RECORDS
Wiesz, odkąd zagrałem w AC pierwszą część, żadna gra w innej formie nie sprawiała mi jakiejś większej frajdy(np ten X-Men z Wolverine'm).
Doskonale zdaję sobie sprawę, że kopiować gier nie będą, bo po co im drugie AC pod inną nazwą :D W PoP samoustawiająca się kamera w niektórych momentach, kiedy trzeba było wbiec po ścianie czy skoczyć na ptaka była mega wkurwiająca, poza tym sama walka jest IMO taka o. Inna sprawa, że fajną opcją były upgrade pointy i ulepszanie postaci pod siebie(a tego już w AC2 nie było).
Mimo wszystko wolę sandboxy - taki Prototype był mega, a nie był z Ubi ;)
Prototype to taki mozgojeb jak dla mnie tak samo jak InFamous :) AC czesc pierwsza zrobila na mnie dobre wrazenie ale na tym sie skonczylo :D Nudne jak cholera fabyla ok ale zadania ktore w kazdym miescie sie powtarzaly to juz byla przesada... AC czesc druga juz powiem ze no gra zostala wrescie zrobiona dobrze fabula super i do tego juz jakies tam zroznicowanie questowe :) Jeszcze mnie czeka sprawdzenie Red Dead Redemption bo co mialem stycznoc z ta gra to mnie wkrecila ostro, ale najpierw musze ps3 i giere se z roboty wziac :)