Autor Wątek: Odi Profanum Vulgus-Czyli najgorsza rzecz, jaką zrobiłeś swojej gitarze!  (Przeczytany 22292 razy)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Uwaga: oświecam!

Ogólnie EMG o gitary przeznaczonej do czystszych brzmień to klapa.

Zdecyduj się w końcu, czy chodzi Ci o 81/85, czy o EMG w ogóle? Uogólnianie nigdy nie wychodzi na zdrowie, bo można być źle zrozumianym.

A co do tego najazdu na ceny u Nexusa - jesteście żałośni. Serio. Piszę to chyba pierwszy raz z pełną powagą. Wyszła na wierzch kilka razy czysta, bezinteresowna zawiść, powodowana jak sądzę biedą, lub innymi niesprzyjającymi czynnikami społecznymi. Pałujecie się jakimiś paździerzami z płyty pilśniowej za 950 zeta, przesyłacie sobie gratulacje na osiem stron z tego powodu, a jak ktoś raz na jakiś czas pochwali się fajnym instrumentem, to tego przeżyć nie możecie, przynajmniej mam takie wrażenie. I żeby nie było - też miałem kiedyś 17 lat i chińską podróbkę Les Paula ze sklejki za 450 złotych. I dawałem radę, bo nikomu nic nie zazdrościłem. Jak będziecie grzeczni też sobie kiedyś kupicie fajne wiosło, obiecuję. Taka jest naturalna kolej rzeczy. Get over it.

buziaki
 EMG
« Ostatnia zmiana: 08 Kwi, 2010, 13:50:14 wysłana przez wrobelsparrow »