Autor Wątek: Najlepszy wykręcony numer  (Przeczytany 25591 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Odp: Najlepszy wykręcony numer
« Odpowiedź #25 02 Mar, 2010, 09:02:57 »
Tolein już nieraz mnie zaskoczył - i jeszcze to nieraz zrobi! ;) W sumie nie zapomniałem jak się człowiek mądrzył w pewnym wieku, ale Leon ma rację. Tolein, czasem uzasadniasz posiadanie swojego nicka, oj...
Miło mi, że pamiętasz o moich intymnych gierkach w toalecie ;) - cóż w tym psychotycznego? :D Myślę, że to pokazuje pewien trend: z wiekiem życie bierzemy z coraz większym przymrużeniem oka. I na żart i zgrywę dobra jest każda chwila, nie mam poczucia marnowania przez to życia, jeśli choć jedna osoba się uśmiechnie, a najlepiej zrobi :facepalm:. Wydajesz się (sobie) luzaczkiem, a tak naprawdę jesteś spięty jak ze sraczką na przystanku.

Junia - kiedy mieliśmy z Żoną począć Szymonka - oczywiście zmartwiłem się tym światem, jak Ty. Ale tylko ze 2 sekundy. Bo na ogólne zepsucie obyczajów, i że "spleśniałą Bibliję strzygą w kącie mole" narzekał już Kochanowski - tylko, że był to XVI w! ;) Kiedyś świat wcale nie był lepszy. Ważne, żeby maluchy wiedziały, co dobre. Ludzie robią takie rzeczy, że Andy to pikuś!, nieraz nawet nie czekają tych 10 minut :D

Frantic - ;)
Paczki z głów!