Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: theremin w 08 Lut, 2010, 22:26:34A ksiądz to taki facet w sukience, co cudze dzieci mówią do niego "ojcze", a własne "wujku"... ;PA niby skąd mam pseudo? Cytat: krzy1125 w 08 Lut, 2010, 23:45:56Cytat: wuj Batman w 08 Lut, 2010, 11:31:53Jak mogłem zapomnieć! Przechuj zajebiste jest przecież imponderabilia! Normalnie miałbym szansę w finale!nie chce nic mówić ale kilkanaście postów wcześniej wymieniłem słowo imponderabilia... "- Liwko, Liwko, skocz po piwko - ..." Ed: E! Ale, żeby nie było, Krzyś, że jestem ignorantem, tudzież zwykłym ch...amem - korzystam przezornie z forumowej szukajki - i nie pokazało Twojego wpisu. Łobadaj.
A ksiądz to taki facet w sukience, co cudze dzieci mówią do niego "ojcze", a własne "wujku"... ;P
Cytat: wuj Batman w 08 Lut, 2010, 11:31:53Jak mogłem zapomnieć! Przechuj zajebiste jest przecież imponderabilia! Normalnie miałbym szansę w finale!nie chce nic mówić ale kilkanaście postów wcześniej wymieniłem słowo imponderabilia...
Jak mogłem zapomnieć! Przechuj zajebiste jest przecież imponderabilia! Normalnie miałbym szansę w finale!