Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1698354 razy)

Offline zerodead

• Gaduła
  • It's hard to calm the beatle inside of me
    • cinemon band madafakaz!
Może to, co napiszę, nie wkurwia mnie samo w sobie, ale za to skutecznie i kompletnie demotywuje... w dodatku to wszystko i tak moja wina.

Napisałem dzisiaj kolokwium, od razu dowiedziałem się, że dwója. Z poprzedniego to samo. Teraz będę musiał w drugim semestrze oba nowe koła zaliczyć na minimum 4+ bo tamtych nie mogę poprawić - babka dopuszcza tylko jedno podejście.

A druga rzecz - ponad tydzień temu zaniosłem swój cegłofon do "autoryzowanego serwisu Nokia Care" bo mi bateria nie chciała się ładować - dzisiaj odbieram cegłę i dowiaduję się, że anulowano mi gwarancję (a miałem jeszcze pół roku) i odmówiono naprawy, bo niby użytkowałem "niezgodnie z instrukcją" a uszkodzenie jest mechaniczne. Cudownie. "Pan sobie sam naprawi. Za odpłatą w serwisie GSM. Do widzenia."

Zmotywujcie mnie jakoś, proszę... językoznawstwo z tą babką to męczarnia, a mój zapasowy NEC nie mieści mi się w żadnej kieszeni...

do rzecznika konsumentów marsz! czemprędzej. mi nawiasem mówiąc kiedyś telefon oddali z gwarancji z "uszkodzeniem mechanicznym (zalanie)" i nie chcieli naprawić. wkurwiłem się ostro bo niczym go nie zalałem, a okazało się ze idioci pomylili telefony i dali mi inny (od innej klientki). co śmieszniejsze był tak samo uszkodzony z zewnątrz jak mój (brak dżojstika i cośtam cośtam). no ale mniejsza o to. do rzecznika!

---

a w temacie skrzyni - wczoraj się wyłożyło nasze nowe (tygodniowe) auto (jeszcze zatrzasnąłem kluczyki w środku na deser). 1200zł w plecy. FUCK!