Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: pan mikos w 29 Gru, 2009, 20:49:09Paranormal ActivityNasłuchałem się opinii o tym filmie, jaki to on straszny i w ogóle. Zbierałem się w sobie z tydzień żeby obejrzeć, w końcu udało się. Półtorej godziny czekałem żeby się obesrać ze strachu i się nie doczekałem Wyjątkowo się zawiodłem na tym filmie, klimatu za cholere nie załapałem, choć bardzo chciałem. Nie wiem, jakoś mnie nie ruszył i wydał się generalnie słaby.2/10Egzorcyzmy Emily Rose, to był film po którym przez tydzień albo i lepiej srakałem się po nocach Ja bym dal mu wiecej jak 2. To było cos jak blair witch. Nie chodziło w nim o jakąs zawrotną akcję. Moim zdaniem miał swój klimat.
Paranormal ActivityNasłuchałem się opinii o tym filmie, jaki to on straszny i w ogóle. Zbierałem się w sobie z tydzień żeby obejrzeć, w końcu udało się. Półtorej godziny czekałem żeby się obesrać ze strachu i się nie doczekałem Wyjątkowo się zawiodłem na tym filmie, klimatu za cholere nie załapałem, choć bardzo chciałem. Nie wiem, jakoś mnie nie ruszył i wydał się generalnie słaby.2/10Egzorcyzmy Emily Rose, to był film po którym przez tydzień albo i lepiej srakałem się po nocach