Autor Wątek: MYLY LUDZIE "PROMO NA ŻYWCA 2009"  (Przeczytany 13824 razy)

Offline stasiekmylyludzie

• Użytkownik
teraz już dobrze wiem że jest to forum bardzo profesjonale i nikt nie jest tu przypadkowo jednak nie należy nigdy ale to nigdy pod groźbą samozniszczenia zapominać o tym że 97% końcowych słuchaczy naszych wypocin to ludzie których interesuje energia i dobra zabawa dla takich to ludzi , na ich prośbę i w ramach podziękowań bo nigdy ich wsparcia nie brakowało , zostało wydane i dedykowane to promo, na koncercie na którym materiał będący tematem tego zamieszania został zarejestrowany było ich około 1500 i tak naprawde nie interesowało mnie to wtedy jak to się nagra mało tego nawet nie zdawałem sobie sprawy że się nagrywa:) chciałem poprostu żeby wszyscy dobrze się bawili i wiem od nich że udało się to zajebiście. Pozostałe 3% końcowego słuchacza  to ludzie którzy rozbierają tą muzę na czynniki pierwsze i wiedzą co gdzie jak i dlaczego bo albo grają albo grali albo się poprostu na tym znają. Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem a jeśli tak to przepraszam. Na naszym majspejsie są informacje gdzie i kiedy gramy bądź będziemy grać, są też informacje w jakich rozgłośniach radiowych można nas usłyszeć gdyby jednak komuś przypadkiem kiedyś ta nędzna muzyka się spodobała:) P.S. muzykancie Stasiek radzi nie siedź w domu nie siedź w piwnicy, kanciapie, sali prób, twoja muzyka jest dla ludzi więc ludziom ją graj bez względu na wszystko, a jeśli wstydzisz się tego co robisz to twoje granie zupełnie nie ma sensu.  ;)
lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem