Nie wiem czy ktoś lubi tutaj gry bardziej klimatyczne takie jak Vampire The Masquerade: Bloodlines czy Mount And Blade, ale ja sobie w nie ostatnio pocinam i serdecznie polecam. Ta pierwsza można łatwo się domyślić to RPG z elementami FPSa osadzona w świecie złych i mrocznych wampirów które jedzą ludzi. Dla mnie to szczerze mówiąc jedna z lepszych jak nie najlepsza gra w jaką grałem. Zabija klimatem i ma do tego bardzo ciekawą fabułę. Te drugie to można powiedzieć symulator średniowiecznego rycerza(yeah!). Mnie w tej grze urzekło to, że jedynym fantastycznym elementem w niej są nazwy krain i nacji w nich występujących. Jeżeli komuś przejadły się elfy i krasnoludy a lubi pobiegać sobie z mieczem to opcja dla niego.
Pogrywam sobie też ostatnio w pokera na internecie ale tego NIE POLECAM!
Dodam jeszcze od siebie kilka ulubionych tytułów oprócz tych dwóch z góry(kolejność przypadkowa): Max Payne(tylko jedynka), Resident Evil(wszystkie bez wyjątku), Oblivion, Morrowind, NFS: Porsche, F1 Challenge, Command & Conquer: Tiberian Sun i może do tego Simcity 3000
Ogólnie gry wiekowe albo chociaż kilku letnie, niestety komputer mi nie pozwala na zbyt wiele i do tego nowe gry są drogie jak na moje fundusze. Wolę zainwestować w jakiś starszy hit albo no... w gitarę