Autor Wątek: przedstaw sie  (Przeczytany 477178 razy)

Offline Hesu

• Gaduła
    • www.HESU.pl
Odp: przedstaw sie
« Odpowiedź #700 13 Paź, 2009, 10:07:11 »
tak jak mówisz, wystawianie na giełdzie od 20-30 postów, choć z drugiej strony, czy my nie tracimy na tym ograniczeniu?? :)

Oj tracicie ;)

Sami wiecie jak to jest, nowym  userom ciężko się zazwyczaj  wdrożyć w klimat  jaki panuje na forum - każde jest inne,  ja osobiście z racji  zainteresowań wolę czytać niż pisać, tym bardziej - jak mam pisać jakieś  głupoty to wolę wcale nie pisać.

Ale w sumie czemu nie napiszę coś o mnie ;)

Nazywają mnie Hesu, część z Was zna mnie z zespołu Enblema, z  częścią kilka piwek już wypiłem :)

Gram na gitarze i nie drę ryja  bez potrzeby ;)
Ze sprzęciku (że  się pochwalę choć nie ma czym):
-ESP LTD 407
-Mesa Boogie Rect-o-verb  50W +  case,  oczywiście z  Daroocases
-Laboga 2x12
-G-major
-FCB  1010
-i tuner   Bossa tu-2
-i kabli kilka (naście)

a do  tego zdecydowanie za chude struny  10-62 (Addario 13-62 + 10 dokupiona - taki Wrocław, przymierzam się do 68)

Zmian  sprzętowych,  póki co nie planuję, gitarka jest rewelacyjna, sporo osób już je ma  w tej chwili, mnie pasuje przede wszystkim z racji cienkiego gryfu i  oczywiście 7 strun,  gdy  złapałem ją u ostrowskiego już wiedziałem że będzie moja ;)

Plan na najbliższy  czas jest taki żeby zmienić  case, z takiego:

na taki:

jak wiadomo szewc bez butów chodzi, więc  ciągle nie mam czasu na tą  zamianę, lecz mobilizację mam  coraz większą gdyż podłączanie  tego  cholerstwa (g-major+mesa) doprowadza mnie do szału.

Z marzeń i planów na trochę dalszą przyszłość - Gibson Flying V strojony max do B.

Jeśli ktoś ma taką  mesę jak ja, i jest chętny żeby przygarnąć  case z pierwszego zdjęcia w stanie około 15 koncertów, kilka rys i zadrapań, generalnie mint condition to zapraszam na PW,  cena -  nie jest tajemnicą za to jest bardzo dobra i wynosi 360zł (dla ludzi z forum, prywatna sprzedaż więc bez podatku) w stosunku do nowego 499zł (netto).

W sumie  tyle o mnie, jednocześnie zapraszam na Enblemowe MySpace, wczoraj wrzuciliśmy nowy utwór.

P(B)an  z Wami ;)

PS. Trwają  rozmowy z administracja, szykuje  się dobra promocja dla  userów, oczywiście dla tych którzy  mają minimum  20-30 postów :P

Pozdro!