Autor Wątek: Obejrzyj, daje do myślenia  (Przeczytany 8195 razy)

Offline lokibalboa

• Pr0
Odp: Obejrzyj, daje do myślenia
« Odpowiedź #25 30 Cze, 2009, 21:02:09 »
Kurwa mać! Facet jedzie 180 przez zabudowany bo jest prosta droga a do domu daleko :/ Parę razy zabiłby pasażerów na autostradzie. I wcale nie jest to jedyny taki przykład.

I o to własnie rozumiem pod pojeciem głupota! Bo to samo 180 na autostradzie po ktorej mija sie 20 samochodow na trasie 100km (na naszym a1 tak jest) nikomu nie szkodzi. Nie jednokrotnie widzialem jak jadąc 60na godzine ktos wyprzedzał bez widocznosci co jest za zakretem. I coś wyskoczyło. Albo nie umiejetnnie jadący typ z tylnim napedem o mało nie wpierdolił mi sie na czołówke bo dodał gazu na zakrecie i go na moj pas wyrzuciło na szczescie na kraeeznik zjechalem. Predkosci nie bylo.
To samo tyczy sie mijania na wielopasmówkach przez ciagle zmienianie pasów, wyprzedzanie na 3eciego itd.
To jest najniebezpieczniejs ze.
uznajmy że zabija i jedno i drugie ale bardziej predkosc w rekach idioty. Bo jeżdze na prawde szybko ale tam gdzie można. Mam respekt do predkosci (kiedyś jezdziłem na crossach-po wypierdolu solidnym sprzedałem motor-dobra szkoła, polecam :P) i nie uwazam zebym jezdzil nie bezpiecznie.