Pan FlyingV jeśli uważa, że wiosło nie jest do gry to sprzeda spokojnie za małą kasę i wyjdzie grubo na plus. Zatem Ty uważasz, że to co mi wysłałeś nadaje się do grania? No to w takim razie niech Bóg ma Twoich przyszłych klientów w swojej opiece.
Zapłacił 300 zł za całą operację 420 zł - chcesz screena? Tyle chciałeś zaliczki. Gotowy byłem zapłacić całość za dobrze wykonaną usługę. Bardzo miło z Twojej strony, że zdecydowałeś się odesłać gitarę bez żądań o resztę umówionej sumy, ale za 3 lata czekania i czytania bzdur to żadna łaska ani ukłon z Twojej strony.
dostał dwa komplety kluczy Gotoha A Ty zgubiłeś moje blokowane Schallery, za które zapłaciłem więcej niż te 2 byle jakie zestawy Gotoha.
a wiosło jak do mnie przyszło było w opłakanym stanie. Na dziś gdybym miał powtórzyć operację (co na szczęście nie nastąpi) Wyceniłbym robotę na lekko 4 koła. . Spoko, dawaj te 4 koła, a ja nagrywam filmik z przeprosinami xDDDDD
Bierzcie bo okazja. Spoiler Masz jeszcze szansę zachować resztki godności. Podać Ci numer konta?