Autor Wątek: MOTO-MOTO, czyli czym się lansujecie oraz czym lansować byście się chcieli  (Przeczytany 330767 razy)

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Spoiler

Znajoma z roboty ma Gulie w tym samym kolorze i kapciach ale bez carbonów więc to chyba coś niżej niż Twoja. Przepiękne auto! Zastanawialiśmy się nad Stelvio przez jakiś czas bo przesiadka na V60 była z Hyundaia ix35 i moja stękała że chce SUVa, ale były poza budżetem.

Jak wrażenia po pół roku użytkowania?
Nosiłem się z zamiarem kupna S60 B5 albo T6 w Rdesign i tym samym kolorze co Twój, ale jednak skrzywienie ku innej marce wygrało :D

Tak jak pisałem, braliśmy co jest z używek. Był jeszcze srebrny sedan S60 demo car ale w wersji incription. Gdyby był do wyboru Cross Country zamiast R-Design to brałbym CC.

Od zakupu 9k km, głównie miasto  i obwodnica autostradowa. Spalanie średnio 11l. Na zimówkach i wrocławskich drogach zawieszenie wydaje się za twarde, a na letnich o dziwo ok. Zdążył się już rozjebać jeden siłownik od klapy bagażnika i jedno mocowanie do rolety bagażnika... takich cyrków w hyundaiu i nissanach nie miałem...
Tryb eco bezużyteczny na miasto (przy każdym odłączeniu silnika wyłącza ogrzewania kabiny i foteli), tryb comfort ma jakiś mega lag na turbo między 50-60 km/h za to tryb dynamic w okolicach 45km/h zrzuca bieg żeby pracować w wyższych obrotach i idzie ocipieć od hałasu. Zastanawiam się czy oni tak specjalnie tego nie stroją w ten sposób żeby każdy nie dokupował pakietu Polestar ze zmianą softu. Mają jakąś opcję próbnego wgrania i zwrotu kasy więc chyba się pokuszę w wakacje na testy.
Skóry są mega miękkie, w negatywnym znaczeniu. Na tylnym siedzeniu już było rozdarcie od fotelika (w rocznym aucie), a siedzenie kierowcy ma boczki wytarte jak w kilkuletnim audi.

Polecam :) 

"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan