Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Lechu_ w 24 Lis, 2021, 13:53:30Cytat: nikt w 24 Lis, 2021, 13:48:26O jak ja Ci zazdroszczę! Jedyny współczesny muscle car który mi robi. A Red Eye widebody to już w ogóle mistrz.Jakie tam serducho w nim masz?Chorowałem rok , na razie zaczynam od podstaw. 3.6V ale wersja Blacktop. 18 rok, kamera cofania, wieksze radio, zmieniony wydech. Jestem rozjebany na łopatki w gazie?
Cytat: nikt w 24 Lis, 2021, 13:48:26O jak ja Ci zazdroszczę! Jedyny współczesny muscle car który mi robi. A Red Eye widebody to już w ogóle mistrz.Jakie tam serducho w nim masz?Chorowałem rok , na razie zaczynam od podstaw. 3.6V ale wersja Blacktop. 18 rok, kamera cofania, wieksze radio, zmieniony wydech. Jestem rozjebany na łopatki
O jak ja Ci zazdroszczę! Jedyny współczesny muscle car który mi robi. A Red Eye widebody to już w ogóle mistrz.Jakie tam serducho w nim masz?