Przyznać się, kto jest fanem NFS Underground? 
Wstyd, że tego klasyka jeszcze tutaj nikt nie dał 
Z perspektywy czasu stwierdzam, że ogólnie ich muza ładnie się zestarzała - mieli pomysł na siebie, nikogo nie kopiowali ani potem ich też nikt.
Fryzury wokalisty też chyba juz nikt nie kopiował 
Ech te wapniaki, młodych nie rozumiejo 
Kurła Staticsów to do tej pory często słucham

Wisconsin Death Trip <3
A ode mnie
Posty połączone: [time]02 Cze, 2021, 23:52:37[/time]
Eeee tam, te wszystkie Mudvayne, P.O.D. Static-X itd to takie próby wbicia się w w prestiż pokroju Korna. W tamtych latach słuchałem tego mimowolnie z zażenowaniem. Niestety ale ikonami stały się Deftones i Korn i gdzieś miedzy tym wszystkim kołatało sie Sevendust, które cenię. Poźniej przyszła kolej na Slipknota.
Czy ja wiem. StaticX był na tyle fajny że miał proste kawałki, ale z drugiej strony miał swoje brzmienie i był rozpoznawalny. Nie powiedziałbym że to poszło bokiem bo fanbase mają naprawdę spory do tej pory, tylko moda przemineła na takie garażowe, troche wręcz radiowo-hitowe" granie, które osobiście uwielbiam (i wydaje mi się że to wraca). Korn stworzył swój styl, swoje brzmienie, cięzko wsadzać pod nich kawałki POD, Ill Nino itd...
...a Tripp Eisen wyszedł z pierdla i odcina kupony na youtube ;P Śmieszy mnie jak widze te jego dopiski "Static X Former Guitarist" wszędzie