Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1750900 razy)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Jezu, nie chcę mieć tu nigdy dzieci, to jest tyle lat zaległości cywilizacyjnej, że nawet nie warto się męczyć. Jebać polskie psy, pamiętacie jak Lubder wykręcił tu kilka osób na forum? Do dziś dylam po sądach, bo policja nie potrafiła go zlokalizować we własnym domu i zawiesili śledztwo. Ja nawet rodzinnych przypadków tego, kiedy policja zawodzi albo jest zwyczajnie chujowa nie będę wymieniał. Nigdy kurwa nie działa albo nie jest dostępny monitoring, przy zgłoszeniu traktują Cię jak intruza i do tego okazjonalnie pałują na pokojowych protestach.

Troche dawno ale o co chodzi z tym Lubderem bo az jestem ciekawy ?

Wystawił kilka gratów w atrakcyjnych cenach, a potem nigdy ich nie wysłał (dosłownie była akcja, że sprzedał miesiąc wcześniej gitarę, a jego dziewczyna wrzuciła filmik, jak na niej gra xD) - większości pewnie nawet nie miał. Potem rżnął głupa i walił jakieś schizofreniczne jazdy - wiem, że w moim przypadku o ile nie zobaczyłem już kasy na oczy, to dostał za to oszustwo prace społeczne i coś tam jeszcze.
EDIT: ale musiała się za moją sprawę wziąć nowa prokurator - nawet nie chce mi się rozpisywać mojego zdegustowania "pracą" policji
« Ostatnia zmiana: 26 Mar, 2021, 14:36:04 wysłana przez gizmi7 »