Tylko byle nie paczka od nich, proszę.
Gupiś, mój młody padawanie. PPC212 OB, Classic lead80 albo g12t-80 lub mesa c90. A nie jakies obszczane v30 i masz paczke jak milion dolanów
No z CV30 jest siara przeokrutna, na dodatek rozlazła w dole - nie mam pojęcia, czemu oni pakują te głośniki do tych paczek. Czasem dają np. G12H i jest sporo lepiej.
W pewnym momencie kupiłem sobie Thunderverba z dedykowana paczką PPC412 HP8 na G12K-100. Zanim ta paczka do mnie dojechała zdążyłem ją powystawiać już na jakieś giełdy, bo CO JA KURWA NA JAKIMŚ K100 BEDE GRAU DEJ TE V30. Jak już przyjechała i ją usłyszałem wyleczyłem się z Orange'a na V30, jak również chyba z innych paczek
- jest ciepło, jest grubo i szeroko. Przy kombinacji z Thunderverbem można na tym zagrać wszystko - od funka, przez jakieś stare rockowe i bluesowe tematy, metal, aż do ostatecznego wpierdolu w postaci fuzzów/doomu. Z innymi wzmakami też zajebiście, chociaż z racji tego, że obecnie tylko stoner w moim serduszku XD to były to raczej czyste wzmaki z RMS 120W mierzone przy czystym sygnale
Tak czy siak, Dual niech gra, a na paki orendża z V30 trzeba uważać. Elo.