Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: gizmi7 w 02 Sie, 2020, 13:19:02Poszedłem na targowisko i co znalazłem? Yamaha L25A (najwyższy model z roku 1978-1983 produkowany poza japońskim CS - top ze świerku Engelmanna, gryf z brazylijskiego mahoniu, boki i tył z jakarandy [zamiennik brazylijskiego palisandru] i podstrunnica heban) za psi pieniądz od gościa, który wyraźnie się nie znał na tym, co sprzedaje SpoilerA że był strasznie bucowaty i mi wcześniej nie opuścił na winylach, to skorzystałem z okazji i gitarka już jest moja dożywotnio, bo gra jak bestiapoka foto
Poszedłem na targowisko i co znalazłem? Yamaha L25A (najwyższy model z roku 1978-1983 produkowany poza japońskim CS - top ze świerku Engelmanna, gryf z brazylijskiego mahoniu, boki i tył z jakarandy [zamiennik brazylijskiego palisandru] i podstrunnica heban) za psi pieniądz od gościa, który wyraźnie się nie znał na tym, co sprzedaje SpoilerA że był strasznie bucowaty i mi wcześniej nie opuścił na winylach, to skorzystałem z okazji i gitarka już jest moja dożywotnio, bo gra jak bestia