było bezposrednio takze bezposrednio odpowiem-
ARek
-screny zabezpieczyłes...hm mm a na huj ci to...zaufaj...wiece j nie dopisze bo zabezpieczysz nastepne.....
- tak...wszystkim zainteresowanym POŚWIADCZAM....zama wiajac gitare mówiłem Ci ze pomimo napisanego na rachunku terminu kwieciennego tegoz roku jestem w stanie czekac dużżżżżo dłłużżżej....i czekałbym.......bo miesiac czy też 5 to można w tym facu zrozumiec ...ale mamy miesiac 12 a Ty chłopie oprócz checi masz:
-wtyłaczony telefon który oddzwania tylko jak sie Ci wysle sms z nienapisze jaka zawartoscia ale nie tyczy ona gitary
- sciemniasz ze cos robisz w temaacie zamówienia zamiast powiedziec prawde ze nic
- zawieszona strona i wieczna przeprowadzka
wez sie ogarnij i pros na kolanach ludzi którzy graja na twoich wyrzeźbieniach ...żeby Cie jakoś wsparli bo naprawde chciałbym jakoś Cie bronic....ale kurwa nie mam jak!
a ''obelg'' sie nie wyrzekaj bo rok mojego czekania i okłamywania mnie kosztuje....kolegów ..hmmm bardzo zły pomysł tak nazywac bo jeszcze przeczytaja.....
Posty połączone: 06 Gru, 2019, 23:24:42
chłopie...we 3 nie potraficie posprzatac wokół tych gitar do setupu?
weź dodaj załącznik za pare dni jak zacznie wygladac jak pracowni.....frezar ki i drewna nie widac......