Autor Wątek: Komentarze do ogłoszenia "5x Ibanez Japan! Tylko sztuki ze złotego okresu Ibaneza!"  (Przeczytany 16833 razy)

Offline gitara

• Użytkownik
Przypominam o nadrzędnej zasadzie forum i prośba o usunięcie komentarzy, które nic nie wnoszą.

Cytat: wrobelsparrow w 19 Lis, 2010, 03:47:02
1. Jeśli ktoś pokazuje swoją gitarę, a Ty piszesz, że fajna, ale za niebieska - jesteś pedałem.
2. Jeśli ktoś pokazuje swoją gitarę, a Ty piszesz, że fajna, ale Twoja jest bardziej niebieska - jesteś pedałem.
3. Jeśli ktoś sprzedaje swoją gitarę, a Ty piszesz, żeby nie kupować, bo ma np. chujowe przystawki - jesteś pedałem.
4. Jeśli ktoś sprzedaje swoją gitarę, a Ty piszesz, że szkoda, że nie sprzedawał jej 28 miesięcy temu - jesteś pedałem.
5. Jeśli ktoś sprzedaje swoją gitarę, a Ty piszesz, że szkoda, że jej nie sprzedaje za cztery lata - jesteś pedałem.

Itd i te, kurwa, pe.

Jeśli ktoś ma dużo tańszych gitar tego typu do kupienia w tym stanie to niech korzysta a w przypadku 3120 niech da mi znać. Ceny jasno wpisane do negocjacji.
Komentarz odnośnie J. Customów a 7620 (które były w tej samej cenie 1299 USD) zostawię bez dalszego komentarza.
Miałem kilka J.Customów przez ostatnie 25 lat więc wiem o czym piszę.