Przywracasz panie wiarę we flagowce El Gee
Nie no, flagowiec to V30. I on w ogóle jest przesuper, IMO najlepszy smartfon tej generacji.
V30 bralbym w ciemno, gdyby nie cena.
Stosunek cena/parametry G6 ma aktualnie nie do przejscia jak dla mnie.
No i w końcu wziąłem tego V30, bo staniały. Przesiadka na niego z iPhone'a SE to trochę jak przesiadka z Mini Coopera na Mercedesa GLS. Jak na ironię, japko było dużo bardziej 'snappy', ten LG jest bardziej ociężały, ogólnie jest dosłownie dwa razy większy, ale ekran, aparat, jakość muzyki na słuchawkach to inna liga i lata świetlne różnicy na plus dla LG. Android nadal nie jest dla mnie tak wygodny i wypolerowany jak iOS, ale używać się da bez problemu. Choć w dupie boli, że sprzęt z topowym Snapdragonem powinien chyba kosić budżetowe japko sprzed dwóch lat, nie odwrotnie. Ale sądzę, że ze dwa-trzy latka mi bez problemu posłuży, iPhone jednak nieco był za mały na moje dość spore dłonie - teraz LG jest nawet nieco za duży (a przynajmniej ergonomicznie wypada sporo gorzej), ale sięgam kciukiem końca ekranu, więc spoko. Nie powinienem polecać po jednym dniu użytkowania, ale polecam, jak ktoś ma na niego budżet.