Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318727 razy)

Offline Algiz

• Gaduła

Faktycznie, porównywanie tego z rozwaleniem TK, podporządkowywaniem sądów władzy wykonawczej, zrobienie z TVP partyjnej szczekaczki jest nie na miejscu.

Jaki TK ? mówisz o tym gównie powalanym przez Jaruzela i Kiszczaka podczas stanu wojennego ? do tej pory 80% polaków nie wiedziało o jego istnieniu. Gdzie był ten TK kiedy zajebali kasę z ofe i podnieśli wiek emerytalny ? Wtedy TK orzekł, że jest to zgodne z konstytucją . Więc w dupie mam instytucję która działa na niekorzyść obywateli.

Żadnej autorefleksji...ta przyjdzie, jak trzeba będzie czekać z paszportem na granicy ze trzy godziny, aż niemiecki celnik łaskawie przepuści, pierwej sprawdziwszy dokładnie samochód. Ja to pamiętam, większość zapomniała albo ma w dupie.

Jeździłem już do pracy za granicę  w czasach kiedy trzeba było mieć zaproszenie i stać dwie doby  w kolejce po wizę w ambasadzie.
Ale przecież dzisiejsza Europa jest otwarta i pseudo uchodźca wjeżdża sobie bez żadnych dokumentów podając się za Syryjczyka chociaż tak naprawdę jest kosowskim Albańczykiem.  Tak jest lepiej ?

Ps: o podporządkowaniu sądów nawet nie chce mi się gadać, zwłaszcza po tym jak uniewinniono posłankę Sawidzką ( bo niby to była prowokacja policyjna) no kur*a pedofili też się łapie poprzez taką prowokację i nikomu to nie przeszkadza.

« Ostatnia zmiana: 20 Gru, 2017, 16:46:17 wysłana przez Algiz »