No może i faktycznie się spieszę, ale jakiś czas temu jak z ziomkami graliśmy na próbowni to ja niestety odstawałem brzmieniowo od gitarmena, który grał na Siekterze (miał jakieś aktywne przetworniki, ale nie pamiętam jakie, no i w ogóle nie pamiętam co to było za wiesło). W każdym razie, grałem wtedy na moim Zaku(czyli stary Mayo) chyba kz, nawet sam nie wiem co to jest. Dla mnie gitarka spoko, wygodna, poza tym bardzo ją lubię. Wcisnęli mi jakiegoś Schectera taniego, który mulił i mi się nie podobał-btw. Teraz chciałbym uniknąć takiej sytuacji, a raczej oszczędzić sobie czasu i nerwów, stąd moja ekscytacja i pośpiech. Obstawiam, że w tym exg-7 będzie podobny przetwornik co w moim zaku- coś tam sobie gadałem ostatnio w mayonesie i jeśli się nie mylę to chyba jakieś WSC montowali (coś w tym stylu).
W mojej gitarce zmieniłem pipak pod mostem na sh-15, no i jest hmm inaczej, ale ze zmianą przetwornika poszła też zmiana stroju do drop A, teraz z powrotem zmieniam strój na wyższy, bo według mnie to nie jest wiesło do tak niskiego strojenia.. jakoś się nie mogłem przekonać do grania w tym stroju.
No to opowiedziałem pół mojego życia prawie, sorki

Taaaakże pytam tak przyszłościowo, dla ukojenia myśli, jakiś plan muszę mieć.