Skodę bym od siebie polecił, latam teraz Superbem z 2004 w gazie i jaki to ma ładny wymiot nawet biorąc pod uwagę masę (prawie 1,9T) Honda Accord ewentualnie, chyba że złapałbyś w dobrym wyposażeniu Volskwagena Golfa z nowszych roczników jeżeli mówisz o hatchbackach, mój kumpel miał i bardzo sobie chwalił
Nad Skodą myślałem, ale jest dla mnie jakaś nijaka
Z hondą podobnie - ta, która mi się podoba, jest poza moim budżetem
Jak Subaru to Forester lub Outback. Gorąco polecam. Popatrzyłbym na Grand Cherokee, bo rocznikowo może nie za kosmicznie ale auto bardzo w pizdę dobre. No i niepohamowana radość z V8 jeśli byś się zdecydował na takiego
Ewentualnie 2.8 CRD. Tylko szukać z udokumentowaną historią serwisową.
Superb też nie jest złym pomysłem ale koniecznie unikać silnika 2.0tdi PD bo to kurwa zaraza jebana jest. Wycierają się zęby na kole napędu pompy olejowej i tracisz smarowanie. I wybuchają też im głowice.
Na Jeepy patrzyłem, ale są w chuj masywne, nie wiem, czy nie za duże na moje potrzeby. Forki wydają się jakieś bardzij kompaktowe w porównaniu z Jeepami.
Jeśli OTB, to już chyba wolałbym drugą Imprezę, swoją poprzednią miło wspominam
Jak koniecznie 4x4 i kombi/suv, to A4/A6 quatro wydaje się być dobrym pomysłem
Zerkałem na audi właśnie pod kątem dobrego 4x4, ale z Audi jest ten problem, że ciężko znaleźć takiego niezajechanego w moim budżecie
Ciągle się napalam na Lancera, żona na Forestera. Znając życie to obydwoje pójdziemy na kompromis i będzie Forester xD