Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 314804 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Możesz jeszcze podac przykład LOT-u. Dobrze wiesz, ze w skrajnych przypadkach decyzje prezesów maja wpływ na rentowność spółki. Prezes w takiej spółce jak orlen w przypadku Jasińskiego jest jedynie po to by sprawować nadzór. Jakie on ma przygotowanie do planowania strategii paliwowej ? PZG co tam zrobili i co sie teraz wyprawia. Fachowców wyjebali wprowadzili nieudaczników. Tego już sie nie mówi.  Wracając natomiast do LOT-u gdyby przeanalizować inwestycje i zyski i całą makrogospodarkę przewoźnika wyszłoby jasno, ze teraz zaczynaja spijać smietankę z inwestycji.  Kiedy kupowali dreamlinery jakie z tym wiązały sie koszty a bez nich nie liczyli sie na długich trasach. To takie same kreowanie wyników jak i z przepłaceniem z Caracale  przeliczając całą sumę kontraktu tylko na sztuki bez analizy kosztów  szkoleń czesci zamiennych poszczegolnych cen smigłowców itd itd. Mi tez zeszły rok przyniosł ogromne straty, patrzac wprost. Sytuacja sie zmienia gdy spojrzysz na magazyn maszyny itd itd. Dlatego tez dla mnie przedstawianie "faktów" i cyferek, przez ludzi, którzy za wszelką cenę z nienawiści zniszczyli by to co było przed nimi, a po nich choćby potop, nie przemawiają do mnie a i często gołym okiem widać jak są kłamliwe i naciągane. Gdy Po oddawało władzę wielu z Was krzyczało lemingi itp wyłacz TV włacz myślenie. Dzisiaj niestety jest to dalej aktualne szczegolnie gdy widzę co podaje TVPiS

Posty połączone: 19 Lip, 2017, 10:13:15
prawica, jak PiS.

Ech. Kolejny. ;)  PiS na prawej stronie to chyba tylko majtki nosi. Socjaliści = lewica. Bogobojność nie czyni z człowieka prawicowca.

Gdbyż oni byli Bogobojni, mieliby w sobie miłosierdzie madrość i miłość bliźniego, wszak to ostatnie to najważniejsze z przykazań, ja tego u nich nie widzę.
« Ostatnia zmiana: 19 Lip, 2017, 10:13:15 wysłana przez commelina »