Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 315689 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Wszyscy wyznawcy balcerowiczowskiego betonowego darwinizmu ekonomicznego i ci od Bochniarz, w każdej dyskusji powtarzający mantrę o wysokich kosztach pracy, chociaż mniejsze niż u nas są chyba tylko w Rumunii.

A możesz mnie to jakoś bardziej przybliżyć ? Prowadze firme od 19 lat, jakos tak bedzie 1.maja tego roku, i do dzisiaj jak widac coś mię omineło. Wg mnie są zajebiście wysokie bo jeśli pracownik zarabia x to wypracowac powinien 2x zeby było na zero dla mnie, a nie po to zdaje sie, zatrudniam, lub tez daje prace, jak kto woli.

Ale to tam kij i tak to nic nie zmieni póki co.
Zagłebiłem sie w temat przeniesienia rozczłonkowania pancernej brygady w Zaganiu. Jeśli prokuratura uzna wine Tuska w winie smoleńskiej to to co zrobił Antoni z tą jednostką ( najwiekszą i najmocniejszą brygadą pancerną w europie wschodniej)  kwalifikuje sie na sabotaż i zdrade narodową. Albo on na serio jest owładniety jakąs paranoją albo ktoś coś mu podaje, albo działa na korzyść Moskwy. Nikt przy zdrowych zmysłach by tego nie zrobił, gdyby miał odrobinę oleju w głowie.
« Ostatnia zmiana: 26 Mar, 2017, 16:28:44 wysłana przez commelina »