Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 315809 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Przerazająco realistyczna wizja, i kto wie czy nie w punkt.

http://www.tvn24.pl/magazyn-tvn24/polakow-ma-zabolec-jak-mocno-sie-da-stawka-tej-gry-jest-rok-2020,87,1737

No stary! Przecież to Tiefauen! To musi być jedyna możliwa wizja :D

To pisał koleś który zna Kaczyńskiego, nie na darmo zwany trzecim bliźniakiem, jak z resztą wspomniał theremin.
To ze teraz każdy kto cokolwiek powie w TVN jest zdrajcą i kłamcą lub człowiekiem nie wartym słuchania to tez jest mocno symptomatyczne. Z kazdego takiego, opcja "za pisowska " zrobi nic nie wartego człowieka. Zaczynam sie do tego przyzwyczajać i nawet mnie to już nie irytuje, nie dziwi, nie zaskakuje. Zaskoczyli natomiest mnie senatorowie PIS którzy wkurwili sie na bezczelność Jakiego i zagłosowali za ustawą.
Ten co tutaj twierdzi, ze ma racje czyli Wroo ;) tez twierdzi ze idą na kurs kolizyjny Dorn tez. To sie faktycznie zaczyna układać w całość. Ale wtedy zniszczą gospodarkę. Nie dziwi mnie również to ze Kaczynski zrobi to z zimną krwią tylko dla własnej wizji chyba juz nawet nie Polski ale własnych wizji i władzy. Gdyby myślał faktycznie o Polsce, o ludziach, nie pójdzie w to.