Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 316722 razy)

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
To o czym chcesz rozmawiać? To jest w ogóle poniżej jakiejkolwiek krytyki. Powielasz dokładnie to, co zostało w materiale określone mianem "rezonansu". Polecam obejrzeć, bo odcinek akurat jest o Tobie. I o jakiej dyskusji Ty mówisz? Chcesz rozmawiać o ostatniej części Gwiezdnych Wojen, mimo że widziałeś tylko 30-sekundowy gif na kwejku, a na film nie miałeś czasu? Jakaś nowa moda? Nie wiem o co chodzi, to się wypowiem?

Spoiler

Co do tego tekstu, który pojawił się w spoilerze, w poprzedniej wiadomości, to nie powiem komu i kiedy zależało właśnie na tym, żeby ludzie przestali się interesować polityką. Zostawię małą aurę tajemniczości, inteligentni się domyślą.
Jest nawet takie powiedzenie: jeżeli nie interesujesz się polityką, to ona w pewnym momencie zainteresuje się tobą. Sorry, ale taki mamy klimat. W Polsce, wbrew temu co mówią "pieski Putina" - czytaj Kijowski i spółka, mamy demokrację, gdzie każdy obywatel po skończeniu 18 lat dostaje prawo wyborcze. Uważasz, że polityka nie powinna być codziennością dla każdego obywatela? Świetnie, mogę się zgodzić, ale w takim razie wprowadźmy dyktaturę, bo do tej pory było tak, że taki Pan Miecio i Pani Stasia głosują, bo to przecież obowiązek, na polityka, który był lepiej ubrany, bo nie mieli o nim pojęcia. To co Ty nazywasz "skłócaniem" narodu, to nic innego jak ryk słabych świń odciąganych od koryta przez silniejsze knury.

No i narzekasz na wszechobecną politykę, po czym wracasz do domu i wchodzisz tutaj?
Jak mam dosyć, to po prostu omijam takie tematy. I teraz już chyba mam dosyć.
« Ostatnia zmiana: 31 Sty, 2017, 01:31:12 wysłana przez Johnny »
Jazz, Lounge, Downtempo