Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 316693 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
A co, nie jest tak? Ja nie powiedziałem dobrego słowa o PiS, jedynie piętnowałem wałki PO - ergo - jestem za PiS i koniec.
Wszyscy stosują takie uproszczenia, tylko nie wszyscy robią to świadomie.

To prawda, stosujesz duże uproszczenia, ja jade na to co robi  PiS i cokolwiek fatalnie by robił, jedyne co odpisujesz to to ile i jakie wałki narobiło PO. Ale nie to jest przerazające bo zakładam ze robisz to swiadomie i celowo, natomiast gawiedź stosuje dokładnie tą retorykę która do niczego nie prowadzi jak tylko do przyzwolenia PiSowi na robienie co mu sie podoba choćby i było to łamanie konstytucji, bo tu pójdzie dalsza gadka ze ta konstytucja jest do dupy i jest z tego złego okresu.
Gdy nie jestes za PiS jestez z automatu lemingiem oszołomem zdrajcą komuchem itd czyli tam stalo zomo a tam my.
Jak widać ta retoryka działa.
Dzisiaj Ziobro proponuje taka reforme sądów i KRS ze Stalin z Hitlerem by sie nie powstydzili. To bedzie coś jak dyrektor ds politycznych. Worwadza dyrektora który za nic nie odpowiada ale o wszystkim decyduje a faktyczny dyrekto nie bedzie na nic miał wpływu ale za wszystko odpowiadał.
Sprawa wyborów samorzadowych i próba zniesienia kadencyjności z działaniem wstecz o dwa lata. To jest pogwałcenie wszelkich zasad . Prawo nie dziaqła wstecz a jeśli oni to wprowadzą to pójdzie to dalej, granice przestaną istnieć. Równie dobrze można sie spodziewać po wygranych wyborach zmiany kadencyjności na dozywotnią.
Cóz zupełnie mi sie nie podoba co robi PiS , no nie przepraszam, jeśli min.Gróbarczyk udrożniłby rzeki i odbudował żeglugę śródlądową to bym przyklasnął. Nic po za tym na razie nie widzę.