Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 316703 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
No ok, przyjmuje ze Giertych jest jaki jest, znam jego działaność z okresu LPR więc mniej więcej wiem o co koman, flaga na wietrze itp. Niestety swoją szyderą trafia w punkt tego, co wg mnie Macierewicz odpierdala. Czy tekst jest denny, hm wrecz uważam ze jest szyderczo błyskotliwy łaczący w sobie IMO absurdy poczynań min. ON.
 Przymijmy suche fakty,
kierowca odjezdza z miejsca wypadku pozostawiając samochód i poszkodowanych, co nas by za to spotkało ?
Kolejny esbek w strukturach MON , co mówi i robi PiS z takimi, a co robi ze "swoimi" ludźmi z przeszłością PRLu.
Pomysł Macierewicza na Apel Smoleński, przy okazji każdego Powstania i innnych uroczystości państwowych, wciaganie w to wojska itd itd.
Stworzenie własnej armii w postaci OT, która sama w sobie byłaby ok gdyby nie to, ze nie podlega aktualnie zadnemy dowództwu w WP a jedynie bezpośrednio Antoniemu.
Misiewicz a wczesniej Janniger , szkoda słów.
Mistrale za 1$
Wstrzymywanie i przeciąganie przetargów na modernizację armii.

Aaa jest w jednym skuteczny, obiecał  wrak a dał dwa.
Co jeszcze trzeba byście panowie zrozumieli ze mamy na tym stanowisku niebezpiecznego człowieka.

Nie wiem co się temu panu stało, ale dopóki zajmował sie rodzinami robotników przesladowanych przez komunę, był wspaniałym człowiekiem, coś najwyraźniej gdzieś pękło.
« Ostatnia zmiana: 28 Sty, 2017, 12:41:48 wysłana przez commelina »