Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 316623 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Wyszkolona, dobrze nowocześnie uzbrojona, dobrze opłacana. To podstawa reszta to zabawa i marnowanie kasy.

A tak po za tematem armii , hymny pochwalne na cześć Jarosława, niestety to nie o mnie :P

""Nie byłoby tej wolnej Polski bez Jarosława Kaczyńskiego" - Jacek Karnowski.
"Wolność, która w sercu pana premiera Kaczyńskiego wraz z tym, co uznaje za najważniejsze - służyć drugiemu człowiekowi - jest szeroko rozumiana" - Beata Szydło.
"Mam zaszczyt razem z nim pracować i nauczyłam się od niego, co to znaczy wolność" - Beata Szydło.
"Gratuluję tak trafnego wyboru czytelnikom tygodnika 'wSieci' i kapitule konkursu" - Andrzej Duda (w liście).
"Przełamał ileś tam determinizmów, rozbił ileś mitów, pokonał ileś tam polskich niemożności i włączył nas w grę o zmianę świata" - Piotr Zaremba.
"I to się nazywa charyzma. Nie złożona ze sztuczek, gestów, socjotechniki, a utkana z potęgi myśli" - Piotr Zaremba.
"Jarosław Kaczyński sam sięgał po swoją wolność po wielekroć" - Piotr Zaremba.
"Wolny wybór Polaków próbowano i próbuje się podważyć, anulować. Jarosław Kaczyński w roku 2016 ten wolny wybór Polaków obronił - myślę, że możemy powiedzieć: najgorsze za nami" - Jacek Karnowski.
"Dał nadzieję na świat bardziej skomplikowany i lepszy" - Piotr Zaremba.