Akurat wg mnie likwidacja zasadniczej słuzby wojskowej to byłł dobry pomysł, lub bardzo dobry. byłem w wojsku widziałem i znam to od wew. Cała reszta to raczej realizacja równie chujowa jak dzisiejsza. Chociaż gdyby nie PO nie mielibysmy dzisiaj jednej z lepszych armii pancernej w rejonie (sprawa leopardów za 1€) Rosomaki na które pluł Macierewicz a dzisiaj sie nimi chwali, na leo z reszta tez pluł. Gorsza sprawa lub dramatyczna to cała reszta zaniedbań na w MW w OPL.
Widzisz jezdze po nich jak po burej suce, bo sie wywyższają ponad miarę, a jeśli sie maja za takich zajebistych to niech pokażą ze są. W moim mniemaniu są równie źli jak PO lub gorsi. Co na to poradze ze nie zgadzam sie z nimi w wielu sprawach i wiele widze inaczej. Jaki to ma związek z PO. PO nie ma, zaorali sie sami, jest tu i teraz.
Jeszcze odnośnie Marynarki Wojennej. Sprawa Kormorana którą rozpoczeło i zjebało SLD w 2001r , skoro dziedzictwo jak piszesz dlaczego zatem w latach gdy mieli szanse pokazać nie zrobili z tym nic. Tutaj to raczej PO miało dziedzictwo zaniedbań ze strony SLD pózniej PIS wraz LPR i Samoobraną. ... Tylko prosze nie pisz mi ze to Goiertych blokował lub kto inny. I niestety PO tez to zjebało jak i wiele innych spraw. Tylko ze to PO jest jebane za osmiorniczki za bute władzy. A czym jest to co robi dzisiaj Macierewicz i Misiewicz.