Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 316812 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Dla mnie najwiekszym problemem z Misiewiczem jest to ze ten gówniarz ma wpływ na nominacje i zwalnianie ze stanowisk generalskich. Jednym z jego pomysłów jest takie nowe prawo ktore pozwala Macierewiczowi awansować poruczników na pułkowników, bez stopni pośrednich. To jest dramat dla naszej armii i jeśli mi ktoś w takie sytuacji mówi ze powstajemy z kolan ze robimy porządek w armii to ja w to zdecydowanie nie wierze a wrecz uważam ze jest robiona czystka by móc spokojnie robić "co mi sie uwidzi". To jest po prostu niebezpieczne. Armia powinna byc apolityczna i z dala od wszelkich takich akcji. Od poczatku powtarzam ze Antoni działa jak rozbisurmaniony harcerzyk, nie  ubliżając harcerzom. Ludzie PiSu jak dla mnie są opętani myślami wolnościowymi patriotyzmem wręcz histerycznym,wg szkodliwym. Przykład białostockiej prokuratury i wspóldziałłania, bo jak to inaczej nazwać, z narodowcami. To jest dla mnie chore !

Wspominaie o eskapadach Misiewicza nawet nie ma sensu, bo o ile nie za bardzo wierze w tak idiotyczne jego zachowanie, to tak samo uważam, ze nie jest ono niemożliwe. Mylące sie Macierewiczowi powstania Styczniowe z Warszawskim swiadczy o tym ze myśli o jednym mówi o drugim a wszedzie wpierdala Piłsudskiego i apel smoleński.
« Ostatnia zmiana: 27 Sty, 2017, 09:51:51 wysłana przez commelina »