Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 316691 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
USA może podziękować Obamie za zwiększenie deficytu, kolejne luzowanie polityki monetarnej, wpychanie kolejnych kilku milionów Amerykanów na bony żywieniowe, dalsze podkręcanie złych stosunków z Rosją, kolejne konflikty zbrojne i dochodzenie do głosu takim organizacjom jak BLM. Same sukcesy.

Przy dzielnicowym Komorowskim ciężko nie wyglądać jak profesjonalista...

Dokładnie takiej riposty sie spodziewałem ;)
Wszystko to może i prawda ale wg większości ekonomistów ten zły prezydent i tak... może inaczej, to za jego kadencji Stany zaczeły wychodzić z recesji a gospodarka stała sie bardziej stabilna niż nasza europejska razem wzieta. Po za tym kto oprócz Syrii Iraku itp podobnych państw nie ma coraz gorszych stosunków z Rosją. Bedziesz je miał siłą rzeczy jeśli nie bedziesz pozwalał ruskowi na podskakiwanie, a i tak spaprali sprawe z Ukraina i Syrią, tzn amerykańce i całe NATO.
Ja sobie życzę i marzy mi sie tylko jedno, by Trump mniej mówił a więcej myślał i robił w pozytywnym dla swiata znaczeniu.
Język ma niewyparzony a styl głupkowaty i mimo tego ze mi Wroo zaraz napisze ze jebie go styl to pragne tylko przyponieć ze przez nieodpowiedzialne gadki mozna doprowadzić na pewnych stanowiskach do krachu na giełdzie a to juz nikogo jebać nie bedzie lub raczej dopiero zacznie i to tak konkretnie, do bólu.
Co do reformy zdrowia Obamy, owszem była krytykowana, pokażcie mi zatem wzór do naśladowania na swiecie, Norwegia ? To nienajlepszy przykład choć zazdrościć można, ale to nie bezpośrednio ich zasługa tylko mądrze zarządzanego bogactwa narodowego które wypłynęło im z ropą.

...a może "nasz" bo nie mój ;) prezydent ( może rząd ? ) jest wzorem znakomitej komunikacji na linii Warszawa Moskwa ?  Pokażcie mi tego kto ma z Rosją znakomite stosunki i nie jest jej wasalem nie jest uzalezniony od ich gazu itd. Może Turcja alu tu z kolei rusek ma interes i to spory w postaci gazociągu gdyby NSII nie wypalił.
« Ostatnia zmiana: 21 Sty, 2017, 13:48:44 wysłana przez commelina »