Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 323473 razy)

Offline selfslave

• Gaduła
Ja wiem czy przerysowany. Mam kilku kolesi niestety (mam na myśli takich patriotów z bejsbolami) którzy dokładnie tak myślą i gdy czasami czytam, czym sie podniecają na fb, co udostepniają, to mi sie smutno robi. NIe widzę prawicy która jest rozsądna, która nie prowadzi do antagonizowania, pokażcie mi może ja ślepy jestem. To już chyba nawet prawica nie jest tylko prawactwo.
Ależ oczywiście, że są takie osoby jak przedstawione w tym scenariuszu. Ja znam idiotów po obu stronach. Że są prawicowe osoby bez takiego odchylenia możesz zaobserwować choćby tu na forum. Przerysowane jest to zestawienie naiwnego, zbuntowanego, bezrobotnego patrioty, z niezależną, analityczną businesswoman z KODu. Równie przerysowany i manipulacyjny byłby odwrotny obrazek.
Też mogę powiedzieć, że u mnie w pracy większość osób jest bardzo prawicowa i to nie przez to że są sfrustrowani, wręcz przeciwnie. A z tego co widzę po znajomych, na marsze KODu chodzą bezrobotne "nołlajfy". I rzeczywiście to się w większości zgadza, natomiast staram się patrzeć z takiej perspektywy, że jest to tylko moje podwórko.