@Orange - ja tu tylko sobię patrzę z boku co się tworzy. Bo mój post odniósł się do wypowiedzi Dale'a, że po szumnych zapowiedizach słaba ta konkurencja ze strony Tomka i w ogóle złapał spinkę. To napisałem, że wg mnie, Tomek tworzy 100x lepszą jakość niż pierdololo w 'ciszateżgra', które moża jara gimbazę i jeszcze Łysego jak jest coś o "nietanich" gitarach.
W ogóle temat nie dotyczy sprzedaży gitar, tylko produkcji kanału, ale że ja podniosłem głos, to Łysy od razu załapał spinkę, że jak takie mirasy w ogóle tutaj mogą robić pijar. Tylko jaki pijar, gdzie ? A skoro wywołał temat. @Łysy gdzie ja zawyżam ceny ? Porównaj cenę u dealera gdzie indziej z moją za ten sam config. Secundo, akurat w przypadku Suhra (ale i wielu innych marek) ceny są narzucone z góry przez producenta i nie można sobie uprawiać wolnej amerykanki z jakimiś marżami typu 50% o których wspomina Dale. Także najlepiej znają się na biznesie jakimkolwiek Ci, którzy są od niego najdalej. Wiecie też dokładnie jakie są koszty, marże i ile w ogóle mamy w kieszeni. Smutne, ale swojskie, nasze, polskie. Kto ma biznes, nieważne w jakiej branży, ten wie.
Moje przesłanie jest takie, że jeśli Dale na siłę chce gadać o konkurencji itd, to dla mnie Ścieszka do leszka >>>> ciszateżgro.
Tez sie troche porzucam. Zebys jeszcze sam cos ciekawego pokazal. Ale dobrze pamietam zakapturzonego goscia w okularach. Grającego na gicie za 20tys a brzmiacej jak Sounder. Przy tym Dale blyszczy.
Ogladam. A nigdy do gimnazjum nie chodziłem. Odpowiada mi idea testowania gitar z naciskiem na modern. Fajnie, ze komuś sie chce. Szacunek.