Z pielęgniarkami jest róznie, generalnie nie koniecznie są lubiane w szpitalach bo coraz mniej pracują a coraz więcej wymagają.
Już nie "obsługują" chorych czytaj przewijają podmywają, to robią cos ala salowi itp. Także tutaj to tak bardzo sprecyzowany nie jestem, jedne zarabiają faktycznie 1800 aje jest spora grupa zarabiająca powyżej 4000. Czy to dzisiaj dużo czy mało to osobna sprawa ale to najbardziej roszczeniowa grupa w słuzbie zdrowia niczym górnicy ze związków zawodowych.
Co do więźniów osobiście tak starałbym sie zmienić prawo aby zakończyc zabawe w siłownie, dvd czy inne sexy na zyczenie a posłać towarzystwo do roboty, takiej zeby sie odechciało wszystkiego a jedyne o czym marzyc by miał siły to zmruzyc oko.
Zapierdol i jeszcze raz zapierdol. Wiem ze to nie proste ale nic tak nie resocjalizuje jak ciężka cholernie ciężka praca. Prawa więźnia to dla mnie tez jakiś chory wytwór poprawności politycznej. Gnoje powinny zarobić na swoje utrzymanie z nawiązką.
Posty połączone: 04 Cze, 2016, 09:04:28
To pod spodem powinno znaleźć sie w wątku co mnie cieszy ale w dzisiejszej sytuacji jest mocno polityczne
http://tvn24bis.pl/tech,80/niemcy-wprowadzaja-na-tory-polska-pese,649457.html