Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Wolfhorsky w 03 Cze, 2016, 10:13:15Cytat: commelina w 03 Cze, 2016, 10:06:02Cytat: Wolfhorsky w 03 Cze, 2016, 10:01:44....W prywatnych gabinetach też jest różnie i poziom chamstwa ludzi czasem mnie zaskakuje Hm.. mnie już chyba nie, bardziej dzisiaj zaskakuje mnie ujmująca uprzejmość nie wynikająca z niczego oprócz uprzejmości jegomościa.Rozwiń, bo nie rozumiem, ale mnie zaintrygowało co miałeś na myśli. Cóż tutaj rozumieć, jest źle, bo bardziej zaskakuje mnie i jest niespodziewana ludzka zyczliwość i zrozumienie, niż chamstwo.
Cytat: commelina w 03 Cze, 2016, 10:06:02Cytat: Wolfhorsky w 03 Cze, 2016, 10:01:44....W prywatnych gabinetach też jest różnie i poziom chamstwa ludzi czasem mnie zaskakuje Hm.. mnie już chyba nie, bardziej dzisiaj zaskakuje mnie ujmująca uprzejmość nie wynikająca z niczego oprócz uprzejmości jegomościa.Rozwiń, bo nie rozumiem, ale mnie zaintrygowało co miałeś na myśli.
Cytat: Wolfhorsky w 03 Cze, 2016, 10:01:44....W prywatnych gabinetach też jest różnie i poziom chamstwa ludzi czasem mnie zaskakuje Hm.. mnie już chyba nie, bardziej dzisiaj zaskakuje mnie ujmująca uprzejmość nie wynikająca z niczego oprócz uprzejmości jegomościa.
....W prywatnych gabinetach też jest różnie i poziom chamstwa ludzi czasem mnie zaskakuje