Autor Wątek: Kanał gitarowy - jakieś pomysły?  (Przeczytany 23098 razy)

Orange

• Gość
co ja pacze...

Spoiler

Ja tam bym sobie pooglądał kanał na którym są testy i inne taki, niekoniecznie szkółkowe. Moim ulubionym kanałem jest Czapman - bo są w fajny sposób testy sprzętu zrobione. Nie żebym planował zaraz biec i kupować to co oni tam reklamują. Ale fajnie to robią. Następny kanał który mam polubiony to Rabea - z jego "sounds like". No i Crimson guitars - śmieszny jest ten pan ale ciekawe rzeczy mozna się dowiedzieć (czy mozna było). Frudua pomimo swojej praktycznej wiedzy nie zachwycił mnie, bo uszy mnie bolą od jego akcentu. Co do naszych rodzimych - jakoś nie przepadam - czytam na bierząco ciszatezgra (ale filmiki to już mniej), Stiva kanał też mi do gustu nie przypadł.
Ciężko mi jednoznacznie stwierdzić co chciałbym oglądać na Twoim kanale, najlepiej miks wszystkiego powyższego.
Jakieś tipy produkcyjne na pewno się przydadzą, bo z tego co sobie przesłuchałem to produkcje masz ok - możesz pokazać na przykładach jak co robic, czy teledyski, nie wiem (w ogóle to ja bardzo lubię "making of").
Myślę że powinieneś sie nakierunkowac na jedną rzecz - chcesz robić testy - skup sie na tym i np jako "odcinek specjalny" jakies porady lutnicze. Bo jak zaczniesz wszystko mieszać to sie taka paciara zrobi. Nie trzeba być uniwersalnym - lepiej być specjalistą w jednej dziedzinie.

A poza tym, to już jest "w tym tygodniu", więc wrzuciłbyś, żebym  mógł sie radośnie pastwić.

Posty połączone: 31 Maj, 2016, 19:52:31
i jeszcze cycki żeby były

Posty połączone: 31 Maj, 2016, 19:54:26
Spoiler
« Ostatnia zmiana: 31 Maj, 2016, 19:54:26 wysłana przez Orange »