Autor Wątek: Najohydniejsze gitary pod słońcem - PROBLEM CUSTOMS -  (Przeczytany 19662 razy)

Offline Tomek Martyniak

• Gaduła
  • żartowałem przecież
Deczunio bym podtegował design (głównie detale i proporcje), żeby "wyprowadzić go z garażu". Ale pewnie jest fun z grania.
Jakieś filmiki?

Te co robiłem dla chłopaków to generalnie nie miałem nawet chwili żeby cokolwiek sensownego nagrać, są tylko jakieś pierdoły telefonem. Mogę wrzucić.

Co do dizajnu, wiem doskonale że one są brzydkie, przy basie dla Królika długo kminiłem jak mógłbym zrobić najbardziej okropną i nie pasującą główkę. To jest swoisty anty-design. Nie tak daleko posunięty jak u Warwicka ale jednak :D

Wszystkie te pozostawione rysy, zatarcia i tak dalej to celowy zabieg. Spędziłem długie tygodnie czy miesiące w Nexusie docierając w swoich projektach każdą ryskę, każdy detal do ideału, dostając zjeby od Jacka na każdym kroku.
To jest po prostu coś zupełnie innego. Nawiązanie do folkloru, gitar powstających w domach, warsztatach, w godzinach wolnych od roboty po to żeby coś sobie do tego zaśpiewać i podegrać. Czysta radocha - tak jak mówisz :D
Brzydkie problematyczne instrumenty szarpane :)