Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 322940 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Wiesz, chciałem im dac szanse i poki co nie rozliczam tylko widze co sie dzieje i zwyczajnie wyrazam swoje zdanie. wychodzimy z dupy ok. Efekty przyjdą później no niby tez ok ale z mojego punktu widzenia nie mamy nikogo z kim mielibysmy dzisiaj byc razem. Sami jako państwo w naszej sytuacji geopolitycznej zostaniemy przemieleni. Osobiście nigdy nie byłem zwolennikiem "przyjazni" z USA do czego dązą obecni, a jak widać te USA teraz już oficjalnie pokazuja jak mają nas w dupie. Ja zupełnie nie potrafie dostrzec strategii w ich poczynaniach. Nie rozumiem do czego dązy prezes, oprócz wyniesienia na piedestał swojego brata i zniszczenia wrogow politycznych. W tym wszystkim najbardziej żal mi Pani Marii Kaczyńskiej. W zasadzie wszystkie poczynania prezesa idą w jednym kierunku, przynajmniej tak to widzę. Nasz kochany minister spr zagr. też nie grzeszy wg mnie polityczną przebiegłością, bo nie sztuką jest dla mnie pokazanie wszystkim środkowego palca, tylko tylko takie przedstawienie sprawy ( czytaj powiedzenie spierdalaj ) by poczuli to nieodparte narastające podniecenie przed długo oczekiwaną podróża. To jest dla mnie definicja skrótowa skutecznej polityki.