....
Możesz wymienić człowieka z imienia i nazwiska? Musi być ten wtręt "niewygodnego rządzącym"? Chyba nic dziwnego, że donosiciele są niewygodni dla rządzących.
Za Tuska takie sprawy załatwiało się inaczej, w bardziej brutalny sposób. I do póki wszystko nie będzie wyjaśnione, nie wiadomo, czy jest winny czy niewinny i należy się powstrzymać od komentarzy.
Nie musisz z góry imputować, że specjalnie ktoś ustawę pisał, żeby materiały pedofilskie podrzucać, bo żeby to zrobić, żadna ustawa nie jest potrzebna.
@gizmi7 weź nie zaniżaj, PLS.
A ze za Tuska załatwiało sie brutalniej to masz gdzieś wyjasnione i pewne ze wszystko to wina Tuska ?
Bo to złodzieje byli nie ? i to ojest pewne całe PO to kurwa złodzieje. I jak jeden z posłów chrzescijańskim pozdrowieniem dla Tuska ze dla niego warto przywrócić nawyższy wymiar kary. Zajebiste podejscie. Tak wiem większość tutaj ma takie poglądy. Na szubienice !
A ze donosiciel to niby kto ze niby ? Jesli masz na myśli to co teraz sie dzieje w PE to bardzo łatwo moge przypomniec Tobie o tym kto te praktyki rozpoczął, ze nie wspomnę patriotę pana Czerneckiego co to w 2014 tak bardzo chciał umiędzynarodowić Polskie sprawy w PE. No ale to był obowiązek patriotyczny no tak gupi wariat ze mnie zapomniałem ze to jedyni patrioci reszta to lemingi złodzieje i pedały.
Hipokryzja i bezczelność jak bije dzisiaj od PIS niczym sie dla mnie nie różni od zawoalowanej polityki PO .