Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 322674 razy)

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
  • I tak stroję najniżej!!!

PO i PiS są siebie warci. PiS z kolei wynajął tysiące hejterów internetowych. Może 13 się załapał na fuchę? ;) Żarcik - no offence.  ;D
Przecież elektorat pis to sami katole, zgorzkniałe babcie i dziadki, tak się ich przynajmniej przedstawia. Myślisz że potrafią obsłużyć
komputer ? myślę, że PO obudziła się z ręką w nocniku, że sami tak nie zrobili. Ci hejterzy to miliony dzieciaków którzy dorastali za ośmioletnich rządów PO i widzą że władza oderwała się od rzeczywistości i gdzieś ma społeczeństwo,każdy z tych dzieciaków ma
kumpli i rodzeństwo za granicą i widzą jak zbrodniarzy chowa się z honorami na Powązkach, a prawdziwi bohaterowie leżą bezimiennie na tzw łączce. To są ci hejterzy o których PO zapomniało tak jak o całej sile internetu.
Akurat zupełnie nie tak. PO miał dwa pomysły na własną promocję przed wyborami.
1. Przyjdzie PiS i was zje
2. Liczą się duże miasta i tam się promujmy
I dali na tym dupy po bandzie. Akurat jeździłem trochę po tzw Polsce B przed wyborami i PO, SLD i Kukiz nie mieli ŻADNEJ akcji promocyjnej w Staszowach i Pułtuskach. W Sosnowcu też nie :D
Za to PiS napierdalał wszędzie. Billboardami, aktywistami, ulotkami etc. Odrobili lekcje po prostu. A teraz wszyscy co przewalali za Platformy na autostradach (kurwa, sam musiałem zamknąć DG bo "duży może więcej" i PZU po prostu mi nie zapłaciło w terminie 4-tej transzy kasy za zlecenie) trzęsą dupą, że ich złapią i szumią jak to straszliwie źle. Zmieniło się coś komuś? Mniej zleceń? Mniej kasy? Wyjebali kogoś z Was z roboty?