Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 322590 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
@Algiz  to sie zgadza to jest ogromny problem. Jednak to jest problem ludzi których on dotknał i w tym przypadku nie powinien wtrącac sie w to klecha, który na dodatek nie potrafi zrobic porządku ze swoim środowiskiem. Sczesliwie dymając chłopców nie bedą musieli przechodzić przez taki problem. Miałem dziecko które, ...własciwie to dowiedzieliśmy sie ze mieliśmy dziecko w czasie badań zony, bo coś sie źle czuła. Okazało sie ze jest martwa ciąża. W swietle projektu ustawy mogłaby zostać posądzona o zamordowanie dziecka. Z rozmów z ludźmi którzy pracują z dziećmi upośledzonymi , z zespołem Downa okazuje sie ze są to bardzo radosne dzieciaki i tutaj sie zgodzę, nie miałbym sumienia podjąc takiej decyzji. Ale w przypadka tych pewnych a jednak jest ich sporo, to takie przymuszanie to dla mnie totalny bezsens i tylko o takie przypadki mi chodzi, stwierdzone potwierdzone medycznie nie wykształcone płody ludzkie nie mające zadnych szans na przezycie dających jedynie niepotrzebne cierpienie jemu i jego rodzicom.

@pivovarit  Ty tak na powaznie cały czas czy trollujesz ? Normalnie tracę wątek :D

Posty połączone: 03 Kwi, 2016, 16:28:23
wrzucam z spoiler bo długie ale to głos człowieka pracującego na odziale ginekologicznio połozniczym. Uważam ze warto przeczytać
Spoiler
« Ostatnia zmiana: 03 Kwi, 2016, 16:28:24 wysłana przez commelina »