Tak mnie zastanawia - nie śledzę Line 6 jakoś wybitnie, czemu w ciągu ostatniego tygodnia wszyscy rzucili się na ściąganie sterów ze strony L6? Jakaś super nowa funkcjonalność czy po prostu nowsza wersja sterów czy co...?
A druga sprawa, już ją wcześniej tutaj poruszałem, ale nie otrzymałem odpowiedzi :c - podłączam PODa do kompa, w Reaperze działa mi jako moje nowe ASIO i słyszę to, co dzieję się w Reaperku (ścieżki perki, basu i metronom) oraz brzmienie PODa przez słuchawki w PODzie. Ale! - mnóstwo clippingu, a po którymś przejściu nagle POD przestaje odbierać sygnał z komputera (nie słyszę metronomu i perki, tylko "cichszą" moją gitarę - chociaż DAW nagrywa ścieżkę dalej, ale trudno nagrywać, jak w środku nagle tracę klika i perkusję). Jeszcze gorzej, odłączam PODa, podłączam raz jeszcze i komputer wywala mi
bluescreen Ktoś miał taki problem, wie, dlaczego tak się dzieje? Podłączam pod przednie porty USB, może skorzystać z 3.0 z tyłu? Albo co? Bo niezbyt mogę nagrywać + bluescreen zawsze nieco przeraża