Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 322102 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Nie ma razemów w polityce? Koczują drugi dzień pod kancelarią premiera

Bycie pod kancelarią premiera to nie jest "bycie w polityce". Co najwyżej bycie "przed" polityką ;D

Pchają się wszędzie, gdzie popadnie i oczywiście zrobią z tego infografiki na fejsa.
Wierzysz w to, że te akcje, to coś głębszego niż 500+? Gdzie byli razemowie i co robili przed startem do sejmu?

Taka dygresja:
http://polska.newsweek.pl/maciej-stuhr-orly-2016-stuhr-odpowiada-prof-pawlowicz-,artykuly,381436,1.html
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Tylko ja uważam, że te żarty Stuhra trzymały poziom polskich kabaretów? :(

Wiesz może tez bym tak uważał gdyby nie fakt wyolbrzymiania sprawy przez drugą stronę. Zołnierze wyklęci, wiele cierpienia i niesprawiedliwości ale tez niezauważanie takich spraw jak zwykłe zbrodnie wojenne popełnione przez niektórych. Niepotrzebna gloryfikacja wszystkiego, a nie wszyscy byli święci, jak w zyciu.
Wszedzie Pivo wszedzie potrzebny jest zdrowy rozsądek. Mi nasza obecna sytuacja niestety przypomina czasy komuny. Tedy byłem karmiony non stop rewolucja pażdziernikową  itp dzisiaj jestem karmiony Zołnierzami wykletymi i smoleńskiem.  Zgadzam sie absolutnie ze wielu tym ludziom należy sie hołd i zadość uczynienie chocby i po śmierci, dla potomnych by wiedzieli jak było jak była historia naszego kraju. Jesteśmy bardzo poturbowani przez los, nie ma chyba drugiego takiego kraju który tyle lat był w niewoli ciemiężony przez obcych i przez "swoich". Tym bardziej martwi mnie dzisiejszy podział kraju i to ze nikt nie potrafi ze sobą wspoółpracować , ważniejsze jest by "moje było na wierzchu" . KOD nagle sie obudził a gdzie byli ci ludzie jak PO najebało. PIS mówi o prawie i sprawiedliwości a robią z prawem i nawet konstytucją co chcą mieli okazje pokazać a najebali równie albo i lepiej. Braun mówi o strzelaniu wieszaniu i to nawet tutaj wielu sie podoba, co sie z nami dzieje ? !
« Ostatnia zmiana: 12 Mar, 2016, 08:36:50 wysłana przez commelina »