Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 321006 razy)

Offline Wolfhorsky

• Gaduła

Jak czytałem sprawozdania majątkowe pisiorów to ze zdumienia podniosłem wszystkie trzy brwi. Jak człowiek bez zobowiązań, posiadający dom, zarabiający ~20kPLN/miesiąc, ma kredyt na 200 tysi i posiada 5kPLN oszczędności na koncie? Jak on może kierować polską gospodarką? Jeśli tak jak swoimi finansami, to ja pierdolę.

A co powiesz o majątku Kwacha który nigdy nie pracował, był kacykiem partyjnym, później został prezydentem, jego pensjonaty i nieruchomości warte wiele milionów, a o jego oszczędnościach w gotówce pewnie nigdy się nie dowiemy. Jak ten rasowy socjalista  zdążył się tego dorobić ? O córce Donalda która kupuje apartamenty w Warszawie, a pewnie nie wie ile kosztuje chleb nawet nie chce mi się pisać.
Nie kwestionuję tych nadużyć. Wręcz przeciwnie. Wkurwiają mnie. Niezależnie od tego zastanawia mnie na co wydał kasę Jarek, że potrzebował kredytu. No i brak oszczędności. Nie powiecie mi, że karma dla kota jest tak droga  ;D Albo część oszczędności kot ma na koncie lub w kuwecie.  :D

Może jest buddystą ? a jak wiadomo dla nich karma to rzecz bezcenna.
:D
Sprzedaję graty -> lukaj na forumową giełdę.